Werken bij EUROCAMP

Wie zijn wij? Lees het hieronder!

TUSSENJAAR

Een toffe invulling van jouw tussenjaar: je krijgt salaris, verbetert je Engels en je bent op reis.

STAGE

Werken en leren combineren? Eurocamp heeft een samenwerking met SBB en trainers in de regio.

VOOR JOUW OUDERS

Betrek je ouders bij je plannen, vind antwoorden op alle vragen waar zij mee komen.

EUROCAMP 

Wij zijn onderdeel van de European Camping Group, de grootste aanbieder van campingvakanties in Europa! Mede hierdoor zijn er volop kansen om je te ontwikkelen. Met Eurocamp als vertrouwde namen voor campingvakanties kun je erop vertrouwen dat je komt te werken in een zeer professionele organisatie met meer dan honderd jaar ervaring. Onze deskundige en ervaren teams staan klaar om je als nieuw teamlid te verwelkomen en om samen met jou onze gasten een onvergetelijke vakantie te bezorgen.
Ons hoofdkantoor is gevestigd in Engeland, dat betekent dat veel communicatie in het Engels is en dat de kans groot is dat je in een internationaal team komt te werken. Wij recruiten collega’s uit Engeland, Ierland, Duitsland, Polen, Frankrijk, Italië, Spanje en Nederland.

Our Community

great place where people work together and are inspired to be the best they can be.

 

 

Creating Value

Growing profits to create choice and 
opportunity

Customer Experience

We’re passionate about delivering outstanding experiences.

Dynamic

 We lead the way, anticipate the future and go forward with purpose.

“Het is geweldig, je ontmoet nieuwe mensen, je Engels wordt zeker beter en het staat goed op je cv”
Je eigen beddengoed en een verlengsnoer, zodat je meerdere apparaten tegelijk kunt inpluggen

TUSSENJAAR

Nadenken over je studiekeuze? Geld sparen? Een buitenlands avontuur? Je Engels verbeteren? Zoveel mensen, zoveel redenen voor een tussenjaar. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat een tussenjaar een positieve bijdrage levert aan onder meer: studieresultaten, persoonlijke ontwikkeling en de juiste studiekeuze. Haal het maximale uit jouw tussenjaar en join our team!  

STAGE

Al jarenlang is Eurocamp een erkend leerbedrijf en gedurende ieder seizoen bieden wij plaats aan ruim 100 stagiaires, verspreid over meer dan 20 campings. Wij hebben een goede samenwerking met het SBB en iedere regio heeft zijn eigen trainer. Dat betekent dat naast de begeleiding van de direct leidinggevende onze studenten ook begeleiding krijgen van de regiotrainers. 

Wij zijn geaccrediteerd voor diverse opleidingen en bieden stageplekken voor verschillende periodes tot een heel seizoen. Interesse of wil je meer weten:

 

VOOR  JOUW OUDERS

Jij ziet een zomerse baan op de camping wel zitten, je hebt een leuk sollicitatiegesprek gehad, hebt aangegeven naar welke regio je graag wilt en bent alvast aan het Googelen wat daar te doen en te zien is. Wanneer je het met je ouders bespreekt hebben zij de nodige en begrijpelijke vragen voor je. Neem ze mee naar de website en stel ze gerust.

JOIN OUR TEAM