Informatie voor thuisblijvers

Betrek je ouders/verzorgers of vrienden bij je plannen: voor wie ga je werken, waarom naar het buitenland en hoe wordt alles geregeld.

Voor  jouw  ouders

Eurocamp is onderdeel van de European Camping Group, wij bieden al sinds 1973 kampeervakanties aan en zijn aangesloten bij de ANVR en de SGR. Met 190 locaties door heel Europa is het mogelijk om dichtbij huis te werken of in het zonnige zuiden. 

Verdeeld over een aantal regio’s werken wij met Area Managers, deze zijn overkoepelend verantwoordelijk voor meerdere campings, hun medewerkers en hun gasten. De Area Manager verzend kort voor vertrek een e-mail met daarin welkomstinformatie en de (contact) gegevens van degene die de pick-up doet vanaf het vliegveld/(bus)station. In alle regio’s werken wij daarnaast met Area Trainers, deze zijn verantwoordelijk voor het inwerken en de ondersteuning gedurende het seizoen. Goed om te weten dat er ook op elke camping een direct leidinggevende aanwezig is. Voeg daar nog een team aan collega’s bij en er is sprake van een heel vangnet.

Tijdens het on-boarding proces wordt vrijwel alle (praktische) informatie verstrekt, lees dit rustig samen door, mochten er nog vragen zijn dan horen wij het graag. 

naar het buitenland

Steeds meer jongeren kiezen ervoor om tijdens de zomer of gedurende hun tussenjaar voor een periode naar het buitenland te gaan. Dat dit de nodige positieve gevolgen heeft is inmiddels zelfs wetenschappelijk bewezen. Lees hier de voordelen die er zijn voor jongeren om een tijdje in het buitenland te wonen en te werken.

 

Veel gestelde vragen

Wij begrijpen dat een baan in het buitenland veel (praktische) vragen bij je kan oproepen, neem ook een kijkje bij de FAQ. Mocht jouw specifieke vraag er niet tussen staan neem dan gerust contact met ons op. 

 

JOIN OUR TEAM