De voordelen

Naast dat het soms hard werken is, biedt een vakantiebaan op één van de campings van Eurocamp – Al Fresco jou ook heel veel voordelen en leuks!

De voordelen van  een vakantiebaan bij eurocamp 

 

 Heenreis en terugreis vergoed
Wij regelen en betalen de heen- en terugreis. Zo hoef je alleen je koffer te pakken en op tijd op de luchthaven te staan.

 Gratis accommodatie
We bieden je, kosteloos, een volledig ingerichte accommodatie om in te wonen. Je hebt toegang tot gedeelde en privé-woonruimtes.

Salaris
We bieden een marktconform salaris voor alle functies. Aan het begin van iedere maand betalen we dit aan je uit. Daar komt per volledige gewerkte maand nog eens 2.5 vakantiedag bij.

√ Uniform
Je krijgt van ons een volledig uniform met jasse, shirts, shorts en een lange broek.

√ Een onvergetelijke ervaring
Tijdens je seizoen doe je ervaringen voor het leven op, ga je nieuwe vrienden ontmoeten, andere culturen ontdekken en een nieuwe passie ontdekken.

√ Werken in vakantiesfeer
Wij zijn actief op bijna 200 campings in Europa; bij het strand, de stad of in de bergen, onze locaties vind je overal. Jij werkt te midden van alle vakantiegangers en voelt je er één in je vrije tijd.

√ Support op locatie 
Met meer dan 40 jaar ervaring kun je erop vertrouwen dat deskundige, ervaren collega’s je graag verwelkomen als nieuw teamlid en meenemen in alle ins en outs van het werk. Zij staan 24/7 voor je klaar.

√ Support vanuit Amersfoort
Naast de support op locatie staan je collega’s op kantoor in Amersfoort voor je klaar.

 Familie- en vriendenkorting
Naast onze personeelskorting hebben familie en vrienden tot 40% korting* op onze vakanties om jou op te komen zoeken. *Vraag naar de voorwaarden.

 Werken met een internationaal team
Jouw collega’s, komen overal vandaan. Zo kan het zijn dat je gaat samenwerken met Engelsen, Polen, Fransen, Ieren , Duitsers, Spanjaarden en Nederlanders

√ The Learning Acadamy
Onze eigen online platform met onder meer: training specifiek per functie, webinars, een forum en een volledige catalogus met meer dan 50 cursussen, van: taalcursussen tot management en Excel tot fire safety.  

JOIN OUR TEAM