Belangrijke items

o Geldig Nederlands paspoort of ID-kaart (Let op: deze moet ook nog geldig zijn bij de terugreis!)  
o Nederlands IBAN bankrekeningnummer  
o Adres in Nederland waar je officieel ingeschreven staat  
o Nederlands BSN nummer  
o Minimaal 1 maand direct voorafgaand aan je Eurocamp contract moet je sociaal verzekerd zijn in Nederland (dit houdt in dat je in Nederland werkzaam moet zijn of een uitkering ontvangt). Dit is noodzakelijk om een A1 verklaring aan te kunnen vragen (dit doen wij voor je). Meer info vind je hier >  


Sollicitatie Tips

Tips voor het invullen van het Online Sollicitatie Formulier

Zorg ervoor dat je op elke vraag een volledig antwoord geeft, onvolledige antwoorden zullen de kans op een succesvolle sollicitatie verkleinen.

Zorg ervoor dat je de vragen goed leest, voordat je een antwoord geeft.

Breng je vaardigheden en ervaring duidelijk over - lees daarnaast je eigen antwoorden goed door en ga na of je antwoord relevant is aan de vraag.

Let goed op het gebruik van spreektaal, spelling en grammatica. Laat een ander je sollicitatieformulier doorlezen en controleren, voordat je hem instuurt. Misschien krijg je wat handige feedback in het proces.


Wij raden aan dat je een kopie van je sollicitatieformulier maakt, zodat je bij vragen nog eens terug kan lezen wat je had ingevuld. Je kunt dit simpel doen door bijvoorbeeld na elk ingevulde vlak de tekst te kopiƫren en plakken in een Word-bestand.

Wees eerlijk in je antwoorden - hoe verder je komt in het selectieproces, des te groter de kans dat de waarheid aan het licht komt in het geval van overdrijven.

Eenmaal tevreden met de antwoorden en informatie die je hebt ingevuld op het formulier, kan je hem verzenden onder aan de pagina. Mocht je per ongeluk je formulier te vroeg versturen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op per email of telefoon met de vraag om hem te verwijderen. Je kunt dan opnieuw beginnen.Voorbereiden op je Interview

Het ontvangen van een uitnodiging voor een selectieronde betekent dat je de eerste test hebt doorstaan, je sollicitatie heeft een goede indruk achtergelaten. Nu is het zaak dat je jezelf voorbereid op het interview, zodat je ook hier succesvol uit kan komen.

We begrijpen dat een sollicitatie interview de nodige zenuwen met zich mee kan brengen. Om jezelf meer gerust te stellen is een goede voorbereiding aan te raden.

Je geheugen opfrissen

Lees je in en wordt bekend met het product en het bedrijf. Onze websites bevatten alle informatie die je nodig zou kunnen hebben.

Lees daarnaast de functie omschrijving goed door en ga na op wat voor manier jij hem goed in zou kunnen vullen qua ervaring en vaardigheden. Dit zou nog wel eens van pas kunnen komen tijdens het interview.

Denk om de eerste indruk

Ga vroegtijdig na wat je zult dragen tijdens je interview. Door netjes, schoon en bekwaam over te komen via je uiterlijk zit je ook tijdens het interview vaak beter in je vel.

Daarnaast heeft uitstraling een uiterlijk ook effect op de eerste indruk die de interviewer van de sollicitant zal vormen.

Voordat je vertrekt

Ga voor je vertrek goed na of je alle benodigde spullen bij je hebt. Mocht je om wat voor reden dan ook vertraging oplopen, neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact op met ons. Plan je route naar ons kantoor in Amersfoort. Waar de selectierondes worden gehouden.

Bij aankomst

Je zult verwelkomd worden door een van onze medewerkers, daarnaast zal er koffie en thee ter beschikking aanwezig zijn.

Tijdens het interview

Accepteer het feit dat een sollicitatie interview voor wat vlinders in de buik kan zorgen. Onze interviewers zijn hier uiteraard van op de hoogte en zullen dan ook proberen je op je gemak te doen voelen.

Denk hiernaast aan het belang van een goede eerste indruk.Eurocamp op Facebook: