Team leader VERVULD

Heb je één of meerdere seizoenen gewerkt als Holiday- of Kids' courier en heb je een aanbeveling van je area manager om als team leader aan de slag te gaan? Dan is deze functie voor jou misschien een leuke uitdaging. Afhankelijk van de grootte van het team kun je aan de slag als Senior Courier Level 1 (3 tot 4 personen), Senior Courier Level 2 (5 tot 8 personen) of Site Manager (9 plus).

Als Team Leader moet je in staat zijn om je team te organiseren en motiveren en er daarnaast voor zorgen, dat onze gasten altijd de beste service ontvangen. Aan het begin van het seizoen help je mee met de opbouw van de bungalowtenten en ben je verantwoordelijk voor het gereed maken van alle Eurocamp accommodaties op jouw camping.

Tijdens het seizoen ben je verantwoordelijk voor de werkroosters van de campingmedewerkers, verricht je administratieve taken voor het hoofdkantoor in Engeland, houd je een kleine boekhouding bij en behandel je eventuele klachten van gasten. Tevens onderhoud je contacten met de campingeigenaar, de Area Manager voor jouw regio en de verschillende Eurocamp kantoren. Wanneer nodig zal je ook de taken van een campingmedewerker uitvoeren.

Gezien de verantwoordelijkheden in het begeleiden van de Campingmedewerkers (en in sommige gevallen Spelleiders), zal je worden gevraagd onze erkende Team Leader cursus te volgen tijdens je dienstverband. Om op die manier je leidinggevende vaardigheden nog verder te kunnen ontwikkelen, met uiteindelijk een prachtige aanvulling op je C.V. Voor meer informatie, bezoek de training en ontwikkeling sectie van deze website.

Klik op de onderstaande pdf bestand voor een omschrijving van een typische dag in deze functie. Geschreven door een voormalig werknemer binnen onze organisatie!

Functie-eisen

• 21 jaar of ouder

• Goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift

• Enige kennis van het Duits, Frans, Italiaans of Spaans is een pré

• Goede communicatieve en organisatorische vaardigheden

• Goed zelfstandig maar ook in teamverband kunnen werken

• Ervaring in het leiding geven aan een team en/of een aanbeveling van je area manager

• Ervaring in het werken met gasten/klanten

• Servicegerichte en dienstverlenende instelling

• Energiek, hulpvaardig en flexibel

Minimale beschikbaarheid

Start voor 01/04 - einddatum 13/10

LOCATIE

Je kunt werken op een Eurocamp camping in verschillende regio’s in Frankrijk, Italië en Spanje. Laat ons je voorkeur zeker weten! We doen ons best om hier rekening mee te houden, maar kunnen de locatie vooraf niet garanderen.
Eurocamp op Facebook: