Kids' Courier - VERVULD

Binnen onze Kids Courier functies werk je met kinderen in de leeftijdsgroep 4 tot 12 jaar oud. Vind je het leuk om met de allerkleinsten te werken en heb je ervaring met het werken met jongere kinderen? Kijk dan naar onze Kids’ Courier Mini Fun Station functie!

LOCATIE

Je kunt werken op een Eurocamp camping in verschillende regio’s in Frankrijk, Italië en Spanje. Laat ons je voorkeur weten! We doen ons best om hier rekening mee te houden, maar kunnen de locatie vooraf niet garanderen.

Kids' Courier

Vind je het leuk om met kinderen te werken, dan is deze functie zeker geschikt voor jou. Met het team bereid je iedere week een kids club programma voor. Je organiseert 2 activiteiten per dag (van samen 5 uur), gedurende 6 dagen per week en zorgt er voor dat de activiteiten geschikt zijn voor kinderen van 4 tot 12 jaar oud en van verschillende nationaliteiten (Nederlandse, Engelse en Duitse nationaliteit).

Tevens zorg je voor een goede promotie van onze kinderclub, de Fun Station for all. Je gaat langs bij de nieuw aangekomen gasten en probeert ouders en kinderen enthousiast te maken voor jullie activiteiten.

Ook heb je een eigen Fun Station tent en een informatiebord tot je beschikking, waarop je een overzicht van het programma laat zien. Naast het organiseren van de verschillende activiteiten, houd je een éénvoudige administratie bij en bied je ook een oppas-service aan. Ook heb je een eigen Fun Station tent en een informatiebord tot je beschikking waarop je een overzicht van het programma laat zien. Naast het organiseren van de verschillende activiteiten, houd je een eenvoudige administratie bij en bied je ook een oppas-service aan. Op een aantal van onze grotere campings, kun je verantwoordelijk zijn voor één specifieke leeftijdsgroep (4-6 jaar, 7-9 jaar of 10 plus)

Functie-eisen voor alle Kids' Courier functies:

• 18 jaar of ouder
• Goede spreekvaardigheid in het Engels
• Ervaring in het werken met groepen kinderen
• Ervaring in het werken met gasten/klanten/ouders
• Ervaring in het werken in teamverband
• Servicegerichte en dienstverlenende instelling
• Energiek, hulpvaardig en flexibel
• Geldig EHBO diploma (als je dit niet hebt, krijg je van ons een EHBO cursus tijdens je training)
• Verklaring Omtrent Goed Gedrag (wij betalen deze aanvraag voor je)

Minimale beschikbaarheid voor alle Kids' Courier functies:


Start tussen 25/05 en 20/06 - einddatum 05/09

(voorafgaand aan deze startdatum volg je een 2-daagse training in Nunspeet)

Children'sChildren's Children's
Eurocamp op Facebook: