Mature Couple/Single Courier - VERVULD

Voor het seizoen 2017 zijn er alleen nog parttime Mature Couple functies van 26,5 uur per week beschikbaarOp een beperkt aantal campings is er de mogelijkheid om alleen (of samen met uw partner) geheel zelfstandig zorg te dragen voor onze accommodaties.

De werkzaamheden zijn gelijk aan die van een Holiday Courier. Met uitzondering van de hogere mate van verantwoordelijkheid en een aantal administratieve taken.

Wij bieden onze Mature Couples en Singles ook de mogelijkheid om de eigen accommodatie mee te nemen naar de desbetreffende camping. Houdt hierbij rekening met de gemiddelde afmeting van de staanplaatsen (6 meter x 2,5 meter), indien uw accommodatie een groter oppervlak vereist dient u dit voor interview door te geven aan een van onze medewerkers. Uiteraard is het ook mogelijk om te verblijven in een door ons beschikbaar gestelde accommodatie, hetgeen een luxe bungalowtent betreft.

Er zijn campings waar, afhankelijk van de boekingen, niet fulltime maar parttime gewerkt wordt in het voor- en naseizoen.

Klik op de onderstaande pdf voor een omschrijving van een typische dag in deze functie. Geschreven door een voormalig werknemer binnen onze organisatie!

Functie-eisen

• 25 jaar of ouder

• Goede spreekvaardigheid in het Engels

• Ervaring in het werken met gasten/klanten

• Ervaring in onderhoudswerkzaamheden

• Ervaring in het bijhouden van basis administratie

• Servicegerichte en dienstverlenende instelling

• Energiek, hulpvaardig en flexibel

Minimale beschikbaarheid

Start voor 15/04 - einddatum meestal tussen 30/09 en 15/10

LOCATIE

Je kunt werken op een Eurocamp camping in verschillende regio’s in Frankrijk, Italië en Spanje. Laat ons je voorkeur zeker weten! We doen ons best om hier rekening mee te houden, maar kunnen de locatie vooraf niet garanderen.


Eurocamp op Facebook: