Lifecycle Courier - VERVULD

Ben je op zoek naar een uitdagende en vooral actieve functie op een van onze campings? Heb je daarnaast een vlotte babbel, ben je sportief en heb je een servicegerichte instelling? Dan is deze functie zeker iets voor jou.

Op een aantal campings bieden wij de Lifecycle service aan die onze gasten de mogelijkheid biedt om samen met onze Lifecycle Couriers op de fiets te stappen en mooie tochten te maken in de omgeving van de camping. Ook zal de Lifecycle Courier de fietsverhuur beheren op de camping zodat onze gasten ook op eigen initiatief kunnen gaan fietsen.

50% van je tijd zul je bezig zijn met Lifecycle taken en de overige 50% van je tijd verricht je camping medewerker taken.

Als Lifecycle Courier is het aan jou om te zorgen voor een goede promotie van deze service, evenals een goede organisatie en begeleiding van de tochten zelf. Ook is het de verantwoordelijkheid van de Lifecycle Courier om ervoor te zorgen dat al het materiaal veilig en goed onderhouden blijft. Deze functie vereist ook een aantal administratieve taken.

Klik op de onderstaande pdf voor een omschrijving van een typische dag in deze functie. Geschreven door een voormalig werknemer binnen onze organisatie!

Functie-Eisen

• 21 jaar of ouder
• Goede spreekvaardigheid in het Engels
• Ervaring in het werken met gasten/klanten
• Goede communicatieve en organisatorische vaardigheden
• Ervaring met onderhoudswerkzaamheden aan fietsen
• Servicegerichte en dienstverlenende instelling
• Energiek, hulpvaardig en flexibel
• Geldig EHBO diploma (als je dit niet hebt, krijg je van ons een EHBO cursus tijdens je training

Minimale beschikbaarheid

Start- en einddatum verschillen per camping (zie hieronder). Voorafgaand aan deze startdatum krijg je een training van een aantal dagen. Ook moet je vaak voor deze startdatum al op de camping zijn om de fietsen startklaar te maken.
1/4-17/9
1/4 - 23/9
21/4 - 17/9
26/5 - 3/9
28/4 - 9/9

LOCATIE

Je kunt werken op een Eurocamp camping in verschillende regio’s in Frankrijk. Laat ons je voorkeur weten! We doen ons best om hier rekening mee te houden, maar kunnen de locatie vooraf niet garanderen.


Eurocamp op Facebook: